Digital kittens AB är ett indi spelutvecklings företag och innehålls skapare. Jag skapar innehåll för internet, spel och virtuella världar.     Jag kör flera Linux servrar med med utvecklings programvara som vi delvis har skrivit själv men vi använder även MySql, Apache och ASP servrar.     Jag har en virtuell värld på internt som går att nås över en VPN lina för de designers jag samarbetar med runtom i världen. Och en ö på OSgrid som alla kan besöka.

 

 

 

Digital kittens AB

På webben jobbar jag med flera olika projekt. Grafisk design med layouter för web sajter och design för e-böcker.

 

Jag gör digitala bilder och datorgenererade
bilder. Foto till web eller virtuella världar..

 

På internet skruvar jag ihop web platser både tekniken, layouten och bild material.
Jag gör specialgjorda web teman på beställning

 

Jag bygger hus och landskap. Skapar spelfigurer och kläder. Bygger objekt som bilar, båtar flygplan och tåg i spel och virtuella världar.  Jag har genom åren utvecklat
en del program. Jag har gjort allt från analys och databas program till ett program som skapade en hel stad.

 


 

  cyberserenity Min avatar cyberserenity i Second life     Jag har jobbat några år nu med virtuella världar och webben och jag ser nya världar och tekniker utvecklas hela tiden.   Jag hoppas 2worlds2go kan vara ett alternativ om man vill testa vad virtuella världar kan innebära för företag och privat personer. Jag tycker det är otroligt spännande att se en helt ny social teknologi växa fram och jag hoppas jag kan fortsätta att undersöka och utveckla alla mina olika liv där ute på nätet.


  Cyber

Om mig:

Är typisk kreatör och entreprenör som jobbar med datorer och grafisk produktion. På senare år allt mer web och virtuella världar. Självlärd programmerare förutom en C kurs för många år sedan. Visual basic och asp programmering för nätet. Har jobbat med foto, grafik och HTML länge nu. Linux fantast som faktiskt kan sätta upp en server med Apache, Mysql och webmail och kompilera egna program. Något som jag är stolt över, det är inte lätt att bugga ner en Linux server. Hårdvarubyggare. Har genom åren satt ihop hundratals system och nätverk. Att få se hårdvara och mjukvara fungera tillsammans är en kick, faktiskt.  

Arbete:

Egenföretagare sedan många år. Efter konstskolan har jag jobbat som konstnär och designer med en förkärlek för digitala projekt. Jobbar idag med web och spel. 3D konstruktion, script, asp, HTML och programmering. Mycket grafik och design för internet.

Hobby:

Ivrig World of warcraft levlare eller Second life boende. På helgerna pysslar jag med att laga spännande recept och hittar nya viner